Heerlijk uit eten bij Restaurant VeldenbosCulinair genieten in Nunspeet

Reserveer een tafel

Over Restaurant Veldenbos

De keuken van het à la carte restaurant Veldenbos staat bekend om de internationale- en streekgerechten. Het restaurant biedt u een uitgebreide kaart en een dagelijks wisselend dagmenu.

Bar en terras

Bij mooi weer kunt u ook op het terras genieten van een heerlijke lunch of diner. Het hotel beschikt daarnaast over twee bars, waarvan een Whiskybar De HeerenkameR is. Hier kunt u onder andere genieten van een whisky proefplank, whiskymenu of een borrelhapje. De whiskybar is geopend van 13:00 - 23:00.

Whiskybar De HeerenkameR
 

Openingstijden

  • Ontbijt (ma-vr): 07:00 - 10:00
  • Ontbijt (za-zo): 08:00 - 10:30
  • Diner: 17:30 - 20:30

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Klassieke Wildstoof - €19,50,- p.p.

01 november 2017 - 30 november 2017
De gehele maand november geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijk klassieke wildstoof met rode kool en stoofpeer voor maar €19,50.

Combineer de wildstoof met een bijpassend Bavaria Bock biertje voor €23,-.

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 30 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.